glassieraden, beelden van steen en papier maché

pose

Gastenboek

25 Reacties op Gastenboek

1 3 4 5
 • Lieve Eva,

  Je hebt een mooie website!
  Ik dacht dat moet ik je maar eens laten weten. Ik ben ook benieuwd hoe het met je gaat. Wat duurt de winter lang, het is te koud om buiten te hakken. Fijne Pasen en tot horens, liefs Rina.

 • Hallo Eva, Wat een mooi werk en wat een veelzijdigheid. Je bent net als ik een duizendpoot. Wat heerlijk hé dat wat je ogen zien je handen maken. Heel veel succes.

 • Hoi Eva,

  Ik heb veel over je werk gehoord via je ouders, die ik altijd wel even wil zien als ze bij mijn ouders langsgaan. Ik vind je werk zo mooi, echt geweldig!
  Het is alweer een kwart eeuw geleden dat ik je voor het laatst heb gezien, ik heb nog goede herinneringen aan onze jeugd in de Middenstraat en ik vind het erg leuk om te zien wat je tegenwoordig erg mooi werk maakt.
  Groetjes,

  Marjon Pronk

 • Beste Eva;

  Lang geleden, maar probeer het toch maar eens. Mooie kunst maak je, fantastisch, we hebben toch door de hele familie heen een zeer creatieve inslag.Erg leuk om te zien en te lezen over je werk.Jammer dat we het niet gezamenlijk kunnen delen. Veel succes verder.Je tante Marijke

 • Leuk dat je je creatieve kant zo hebt ontwikkelt… weet nog dat je vroeger ook zo mooi kon tekenen..

  Groetjes
  Cindy (Akker Mavo)

1 3 4 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

banner_gastenboek